(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuus- ja ympäristöpäällikkö
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Teollisuuspalvelut tuottaa ja kehittää kiertotalousratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Laadukkaan ja jatkuvasti kehittyvän toiminnan osa on työturvallisuus ja vastuullisuus. Panostamme turvallisuuden kehitykseen ja haemme nyt kehitysorientoitunutta

 

TURVALLISUUS- JA YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan yhtiön työturvallisuuden kehittämisestä. Hyvä työturvallisuus on yrityksemme tärkein arvo. Luot yhdessä liiketoiminnan kanssa edellytykset turvalliselle työskentelylle ja seuraat aktiivisesti siihen liittyvien tavoitteiden toteutumista sekä ehdotat ja olet mukana toteuttamassa erilaisia toimenpiteitä työturvallisuuden kehittämiseksi. Tehtävässä toimit vahvasti myös ympäristöasioiden parissa. Olet osa L&T:n Teollisuuspalveluiden johtoryhmää ja samalla työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa toimenpiteiden jalkauttamiseksi. Olet myös tärkeä osa L&T:n EHSQ-organisaatiota, joka muodostuu eri toimialojen ja konsernin henkilöistä. Vierailet tiiviisti yksiköissämme ja työmaillamme Suomessa ja näin pääset työskentelemään erilaisten turvallisuuteen liittyvien tehtävien kanssa monimuotoisessa toimintaympäristössä. Raportoit työturvallisuustuloksista Teollisuuspalveluiden sekä konsernin johdolle ja varmistat osaltasi, että toimimme erilaisten työturvallisuusvaatimusten mukaan. Tutkit tapaturmat ja läheltä piti -tilanteet sekä arvioit aliurakoitsijoiden turvallisuustasoja yhteistyössä yksiköidemme kanssa.

 

Toimit kolmen liiketoiminnan ympäristöjärjestelmän kehittämisessä ja ylläpidossa. Sinulla tukena vahvaa liiketoiminnan ympäristöosaamista. Seuraat aktiivisesti ympäristömääräysten/-ohjeistuksen kehittymistä, pidät yhteyttä alan viranomaisiin ja työskentelet yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja viet ympäristöasioita eteenpäin määrätietoisesti ja tuloksellisesti. Vaikutat konsernin ympäristötyöryhmässä ja linkityt alan toimijoihin ja etsit toimivia ratkaisuja liiketoimintojen ympäristöhaasteisiin. Vastaat ympäristöjärjestelmälle asetettavista tavoitteista ja pidät huolen siitä, että liiketoiminnoissa vastuulliset henkilöt tekevät oman osuutensa ympäristön parantamiseksi. Tartut haasteisiin päättäväisesti ja ratkaisuhakuisesti, kykenet kehittämään toimintaa itsenäisesti ja saamaan aikaan tuloksia. Sinulla on kyky toimia matriisiroolissa sekä johtaa projekteja ja hallitset erilaiset auditoinnit sekä myös keskeiset standardit ja sertifioinnit. Etsimämme henkilö on avoin ja mutkaton tyyppi, joka tarttuu toimeen. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja analyyttistä ajattelua. Työssä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta, joten liikkuva työ ei ole sinulle ongelma ja pidät käytännönläheisestä kenttätyöstä. Odotamme sinulla olevan kokemusta kuljetusalan tai teollisuuden työturvallisuustehtävistä. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kykysi tarttua asioihin ja kehittää toimintaamme.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan roolin lisäksi ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön. Kehittyvässä yhtiössä saat mahdollisuuden kehittyä myös omassa työssäsi. Alamme markkinajohtajana sinulle avautuu kasvavan yhtiön mahdollisuudet. Pääset aidosti lähelle liiketoimintaa ja vaikuttamaan yrityksen työtapoihin. Työpisteesi voit valita L&T:n laajan toimipisteverkoston mukaisesti. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Tunnistitko itsesi? Älä enää siis mieti, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi! Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.1.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi pian! Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Antti Tervo 7.1.2021 klo 10-11 puhelimitse 050 349 3702.