(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuus- ja tilapäällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2020

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta sekä nuorille että aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa on noin 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on 330. Esedu on savuton oppilaitos.
www.esedu.fi

Haemme Etelä-Savon Koulutus Oy:lle

TURVALLISUUS- JA TILAPÄÄLLIKKÖÄ

Oppilaitosturvallisuuteen kohdistuvat uhkat ja läheltä piti -tilanteet ovat lisääntyneet Suomessa. Etelä-Savon Koulutus Oy etsii palvelukseensa kiinteistöistä ja niiden turvallisuudesta vastaavaa henkilöä. Turvallisuus- ja tilapäällikön tehtävänä on oppilaitoksen tilojen turvallisuudesta vastaaminen, tilasuunnittelu sekä tilapalveluiden esimiehenä toimiminen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää myös tilasuunnittelu- ja turvallisuusosaamista.

Odotamme hakijalta hyviä verkosto- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa tietojärjestelmien käyttötaitoa. Työ edellyttää joustavuutta ja paineensietokykyä. Eduksi katsotaan oppilaitosturvallisuusosaaminen, käytännön näyttö turvallisuustehtävistä sekä kokemus esimiestyöstä.

Tarjoamme nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön, työyhteisön tuen, monipuolisen työnkuvan sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 24.5.2020 osoitteessa www.adecco.fi.