(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuus- ja riskienhallintakoordinaattori
Hyvinkään kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Tule meille, Hyvinkään kaupungille vakituiseen työsuhteeseen

TURVALLISUUS- JA RISKIENHALLINTAKOORDINAATTORIKSI

Vastaat kaupungin turvallisuus- ja riskienhallintatyön ohjauksesta Pelikirjan (Hyvinkään kaupunkistrategian) tavoitteiden saavuttamiseksi. Tuet kaupungin toimialoja turvallisuustyössä (24 Turvallista tuntia Hyvinkäällä).

Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä turvallisuuden ammattilainen. Omaat hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot, ajattelet asiakaslähtöisesti, saat aikaan tulosta yhdessä toisten kanssa ja opit mielelläsi uutta. Hallitset vaarojen tunnistamisen ja riskienhallinnan menetelmät ja niiden kouluttamisen.

Kehität turvallisuusorganisaatiota ja sovellat operatiivisia riskienhallinnan menetelmiä yhdessä työsuojelun, toimialojen ja valmiuden asiantuntijoiden kanssa, raportoit riskienhallinnasta kaupungin johtoryhmälle. Laadit valtuustokauden turvallisuussuunnitelman ja organisoit sen toimeenpanoa. Verkostoidut aktiivisesti paikallisten ja kansallisten turvallisuusviranomaisten kanssa ja seuraat kansainvälisen turvallisuustyön kehitystä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa turvallisuusalan korkeakoulututkinto sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Englannin kielen osaamisen luemme eduksi. Palkka- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaisesti.

Hae Hyvinkäälle!

Lähetä hakemuksesi www.kuntarekry.fi

Haku päättyy 28.2.2018

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Jyrki Mattila (040 541 9576) ja henkilöstöjohtaja Sari Kuittinen-Tihilä (040 701 2171).