(Poistunut julkaisusta)

Turvallisuus- ja laatupäällikkö / Suomen Lauttaliikenne Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2020

Suomen Lauttaliikenne -konserni (Finferries) palvelee kulkijoiden tarpeita yli 40 reitillä merellä ja järvillä, Etelä-Suomesta pohjoisen Kemijärveen. Useimmilla reiteillä ylläpidämme ympärivuorokautista toimintavalmiutta. Vuosittain aluksillamme kuljetetaan yli 4 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna n. 53 MEUR.

Tehtävän nykyisen toimenhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Turun toimipisteeseen sinua

Turvallisuus- ja laatupäällikkö

Vastaat tehtävässä yrityksen turvallisuus- ja laatukulttuurista. Alustemme meriturvallisuusasiat ja henkilöstömme koulutus ovat tärkeimpiä käytännön toimia työssäsi. Tehtäviisi kuuluvat turvallisuus- ja laatuasioihin sisältyvä viranomais- ja muu sidosryhmäyhteistyö sekä sisäiset auditoinnit. Olet vastuussa ISM-pohjaisen turvallisuusjohtamisjärjestelmämme sekä ISO 9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmiemme ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimit yhtiön DPA:na, siten osallistut varustamon päivittäiseen turvallisuus- ja kriisiryhmäjohtamiseen.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta merenkulkualalta ja matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa. Olet työskennellyt turvallisuus- ja laatuasioiden parissa. Toimit valmentavalla otteella ja olet samalla työssäsi jämäkkä ja suunnitelmallinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sekä suomen että ruotsin kielen taitoa. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa, merenkulkualan tai vastaavan koulutusta. Työturvallisuusosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen työympäristön, vankan tuen, tarvittavat työvälineet, hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen tehtävän hoitamiseksi. Lisätietoa varustamostamme löydät yritysvastuuraportistamme: finferries.fi/yritysvastuu

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, to 5.3. klo 13-15 ja ke 11.3. klo 9-11, puh. 020 746 9450.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta viimeistään 15.3.