Turvalaitteiden huoltoasentaja
Oy Machine Tool Co

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Haluatko päästä työskentelemään yritykseen, jossa henkilöstö viihtyy, työtä tehdään hyvässä hengessä ja tuotteet, joiden parissa pääsee työskentelemään, ovat erittäin mielenkiintoisia sekä monipuolisia? Mikäli tämä kuulostaa hyvältä, on meillä paikka juuri sinulle.

Rekrytoimme perinteikkäälle Suomalaiselle perheyritys Oy Machine Tool Co:lle huoltoasentajaa heidän turvalaitetiimiinsä.
Huoltoasentajana pääset huoltamaan erilaisia turvalaitteita, kuten esimerkiksi läpivalaisulaitteita ja metallinilmaisinportteja ympäri Suomea sijaitsevissa kohteissa. Työ pitää sisällään turvalaitteiden vianetsintää, mekaanista osien vaihtoa ja huoltoa sekä käyttöönottokoulutuksia asiakkaille.

Työhön annetaan kattava, osittain ulkomailla järjestettävä perehdytys, jonka jälkeen työtä tehdään pitkälti itsenäisesti asiakkaiden kohteissa. Tehtävään etsitäänkin omatoimista henkilöä, joka kykenee pitämään langat käsissään välillä melko hektisessäkin työympäristössä. Mikäli olet luonteeltasi vastuullinen, tunnollinen ja haluat aina tehdä parhaasi asiakkaan hyväksi, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Kiinnostus turvallisuusalan tuotteita kohtaan ja aikaisempi kokemus liikkuvasta työstä tai vastaavien laitteiden huollosta katsotaan eduksi.
Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi välittävää ja osaavaa porukkaa, yritykseen, jossa henkilöstö viihtyy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan tai kysy lisätietoja 1.10. eteenpäin, Adeccon HR Konsultti Tomi Kolulta, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Machine Tool maahantuo ja myy nosto-, hitsaus- ja turvatarkastuslaitteita, yhteistyörobotteja sekä viemärikameroita ammattikäyttöön. Kehitämme tuote- ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti, jotta se vastaa asiakkaidemme nykyisiä ja tulevia tarpeita. Tuotevalikoimaamme valitut tuotteet edustavat alansa teknistä huippua ja ne täyttävät tiukat turvallisuus- ja laatuvaatimukset.
Asiantuntijoidemme erikoisosaaminen auttaa asiakkaitamme saamaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut. Lisäksi asiantunteva huolto- ja varaosapalvelumme tukee myymiemme tuotteiden pitkää elinkaarta.

Machine Toolilla avoimuus, ideointi ja yhdenvertaisuus ovat tärkeässä osassa tekemistämme. Tavoitteenamme on yhdessä kehittää toimintaamme ennakkoluulottomasti, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme laadukkaimmat tuotteet ja parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303458
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tomi Kolu (tomi.kolu (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki