(Poistunut julkaisusta)

Turvalaitesuunnittelija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme Tampereelle, Riihimäelle ja Helsinkiin,

TURVALAITESUUNNITTELIJOITA

Haluatko olla mukana varmistamassa raideliikenteen turvallisuutta? Turvalaitesuunnittelijana työskentelet osana suunnitteluryhmää, jonka tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja radan apujärjestelmien suunnittelutehtävät, sekä muut asiantuntijatehtävät. Toimimme myös raitiotie- ja metro ympäristöissä. Tampereella ja Helsingissä työskentelemme tällä hetkellä erityisesti raitiotien parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaite asiantuntijana. Toimitilamme ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri). Katsomme eduksi kokemuksen rautateiden turvalaitejärjestelmien suunnittelusta, mutta voit olla myös vasta uraasi aloittavakin. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen ja haluat oppia uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne sekä kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Siren 040 8622416 arkisin klo 11-12 välillä tai petri.siren@nrcgroup.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Riihimäki