(Poistunut julkaisusta)

Turvalaitesuunnittelija, NRC Group Finland Oy, Tampere
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haluatko olla mukana varmistamassa raideliikenteen turvallisuutta?


Etsimme turvalaitesuunnittelijaa Tampereelle, Riihimäelle tai Helsinkiin. Suunnitteluryhmän tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja radan apujärjestelmien suunnittelutehtävät, sekä muut asiantuntijatehtävät. Toimimme myös raitiotie- ja metro ympäristöissä. Tampereella työskentelemme tällä hetkellä erityisesti raitiotien parissa.


Odotamme
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri). Katsomme eduksi kokemuksen rautateiden turvalaitejärjestelmien suunnittelusta, mutta voit olla myös vasta uraasi aloittavakin. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen ja haluat oppia uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne sekä kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä. Kielivaatimukset: suomen ja englannin kielen osaaminen.


Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaite asiantuntijana. Meillä on käytössä nykyaikaiset työvälineet sekä mukavat edut. Toimitilamme ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!


Työsuhde-edut
- Työsuhdematkalippu
- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
- Palkitsemisohjelma
- Hyvät etätyömahdollisuudet


Aikataulu & hakeminen
Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, heti kun sopiva henkilö on valittu. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan NRC Group Finlandin vakituiseksi työntekijäksi. Täytä hakemus Adeccon sivuilla www.adecco.fi, muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy. Haku on auki 31.8.2019 asti. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.


NRC Group Finland Oy
NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.


NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.