(Poistunut julkaisusta)

Turvalaitemyyjä BtoB
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää turvalaitemyyjää asemapaikkanaan Kokkola tai lähikunnat. Asiakkaallamme on turva-alan toimintaa Etelä- Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla n. 15 henkilön voimin. Yritys suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoittimia, kulunvalvonta, kameravalvonta ym. turvatekniikan järjestelmiä ja erikoisratkaisuja yrityksille.
Turvalaitemyyjänä vastaat oman alueesi tavoitteiden mukaisesta myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta
Odotamme sinulta
Omaat mielellään muutaman vuoden kokemuksen vastaavan tyyppisistä myyntitehtävistä ja kykenet itsenäiseen työhön yrittäjämäisellä asenteella.

Sinulla on luontaista teknistä mielenkiintoa ja riittävästi käytännön ymmärrystä yrityksen toimialalta tai halua kouluttautua ja hankkia sitä.

Tehtävässä onnistumisen perusedellytys on, että Sinulla on oikea ja vahva myynnillinen asenne ja aito halu ymmärtää asiakkaan tarpeet. Panostat omatoimisesti uusasiakashankintaan ja myyminen on Sinulle oikea intohimo!
Koulutus ja työkokemus
Koulutustaustasi on tekninen tai kaupallinen. Arvostamme ruotsin kielen taitoa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa vakituisen ja turvallisen työpaikan hyvässä työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit tuloksillasi vaikuttaa.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.