(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasiantuntija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme ensisijaisesti Helsinkiin

TURVALAITEASIANTUNTIJAA

Toimit rautatieympäristössä turvalaitevalvojan ja turvalaiteasiantuntijan tehtävissä. Osallistut hankintojen valmisteluun ja radan turvalaitteisiin liittyviin asiantuntijatöihin.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin täällä: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Uskallat ottaa itsenäistä vastuuta, mutta toimit mielelläsi myös tiimipelaajana. Annat mieluummin rakentavaa palautetta kuin etsit virheitä. Haluat kehittää omalla toiminnallasi toimialaa ja sen kulttuuria. Arvostamme rele- ja tietokoneasetinlaitteisiin sekä radan ulkolaitteisiin liittyvää kokemusta suunnittelun tai käytännön saralta. Odotamme hakijalta DI, Ins. tai teknikon koulutusta, mutta myös valmistumisen kynnyksellä olevalla opiskelijalla tai turvalaitekokemuksen omaavalla ammattilaisella on loistava tilaisuus päästä mukaan alan parhaiden joukkoon. Olet valmis myös matkustamiseen kotimaassa.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 2.3.2020 mennessä.