(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasiantuntija ja turvalaitetöiden valvoja
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Haemme useammalle paikkakunnalle
TURVALAITEASIANTUNTIJAA JA TURVALAITETÖIDEN VALVOJAA

Vahvistamme infrarakennuttamisen osaamistamme ja haemme kasvavaan joukkoomme lisää rakennuttamisen ja projektinjohdon ammattilaisia. Infrarakennuttamisen yksikössämme pääset osaksi raudanlujaa asiantuntijajoukkoamme, jossa vaalimme hyvää joukkuehenkeä ja puhallamme yhteen hiileen.  Huomaat nopeasti olevasi yksi meistä.

Turvalaiteasiantuntijana ja turvalaitetöiden valvojana tulet toimimaan ratahankkeissa eri puolilla Suomea. Tehtäviisi voi kuulua valvojan tehtävien lisäksi muun muassa hankintojen valmistelua, suunnittelun ohjausta sekä muita osaamisalueisiisi liittyviä rakennuttamis- ja asiantuntijatehtäviä. Räätälöidään yhdessä tehtävänkuvasi kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti!

Toimipisteesi voi sijaita toiveesi mukaan esim. Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa, Turussa tai Oulussa.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Toivomme yhteydenottoasi, mikäli sinulla on rakennuttamiskokemusta rautateiden turvalaitetöistä tai työmaakokemusta turvalaitetöistä esimerkiksi urakoitsijan roolissa. Olet tiimipelaaja, mutta tarvittaessa osaat toimia itsenaisesti ja ottaa vastuuta. Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään opistotasoinen tekninen koulutus. Olet valmis matkustamaan kotimaassa. 

Arvostamme lisäksi kokemusta eri väylämuodoista, kuten rautatie-, metro-, raitiotie-, katu- ja tiehankkeista sekä halukkuutta työskennellä tulevaisuudessa eri väylämuotojen parissa.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 30.11.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.