(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentajia ja sähkörata-asentajia
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Haluatko liittyä mukaan rakentamaan huomisen infraa?

Haemme turvalaiteasentajia ja sähkörata-asentajia ratapalveluihin. 

Mitä tarjoamme?

Etsimme joukkoomme motivoituneita tiimipelaajia sähköasentajiksi rautateiden turvalaite (kiskoliikenne) ja sähköradan rakentamiseen sekä turvalaiteasentajiksi kiskoliikenteen ohjaus- ja turvalaiteasentamiseen radan turvalaite ja sähkörakentamisen yksikköön.

Turvalaiteasentajana toimit kiskoliikenteen ohjaus- ja turvalaiteasentajana ja osallistut muun muassa turvalaitteiden kunnossapitoon ja viankorjauksiin. Sähkörata-asentajana toimit turvalaiteasentajan työparina ja osallistut sähköradan sekä turvalaitteiden muutostöihin. Molempiin tehtäviin kuuluu tarvittaessa myös osallistuminen kunnossapidon varallaoloon.

Turvalaiteasentajan ja sähkörata-asentajan tehtävät tarjoavat sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän radan ammattilaisten porukassa. Destialla sinua odottaa myös välittävä ja kannustava työilmapiiri, jossa tehdään rehtiä työtä positiivisella meiningillä. Tehtävässä saat hyvän perehdytyksen, kannustavan työyhteisön tuen sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Etelä-Suomessa, mutta muut toimipisteet ovat myös neuvoteltavissa. Työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme

Sähkörata-asentajalta edellytämme kokemusta rautateiden sähköradan huolto- ja rakentamistöistä. Turvalaitetöihin edellytämme vähintään vuoden työkokemusta sähkötöistä, jolloin pystyt suorittamaan itsenäisesti sähkötöitä. Voit olla joko tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi henkilö, perehdytämme ja autamme sinua tehtävässäsi. Työkokemus turvalaitteisiin kohdistuvasta huolto- ja viankorjaustöistä katsotaan kuitenkin eduksi. 

Odotamme sinulta sähköteknisen alan perustutkintoa. Edellytämme myös B-luokan ajokorttia. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta sekä kykyä ja halua oppia uutta tekniikkaa. Odotamme alan pätevyyksiä ja katsomme ratatyöstävastaavan pätevyyden eduksi. Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa.

Haluaisitko liittyä osaksi voittavaa joukkuettamme?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa Markus Fisher, markus.fisher@destia.fi. 

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!

 

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri, hammashoito- ja hierontaetu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Etelä-Suomi