Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Etsimme nyt yhteistyökykyistä ja asiakaslähtöistä turvalaiteasentajaa Vantaalle. Teetkö mielelläsi töitä porukassa ja hurmaat asiakkaat hyvillä vuorovaikutustaidoillasi? Saatat jo omata kokemusta hälytys- kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmistä tai vahvaa halua kasvaa alan ammattilaiseksi. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tehtävänkuvaan kuuluu turvajärjestelmien asennus-, huolto- sekä vianetsintä ja korjaustehtävät uudis- ja peruskorjaus kohteissa. Arvostamme hyvää suomen ja englannin suullista sekä kirjallista taitoa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää turvallisuusselvityksen läpäisyä sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän turvalaitteiden parissa. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tehtävä painottuu itsenäiseen työskentelyyn, mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Meillä Caverionilla saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcaveihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan ammattitutkinto taskustasi. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Juha Koivukangas, p. 040 770 4945 tai sähköpostitse juha.koivukangas@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 sekä sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Tiimimme odottaa jo sinua! Hae tehtävään 31.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot