(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Haemme ammattitaitoista turvalaiteasentajaa Kuopion toimipisteeseemme. Tehtävänkuvaan kuuluu turvajärjestelmien (kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloilmoitin ja kulunvalvontajärjestelmät) sekä AV-järjestelmien ohjelmointi-, käyttöönotto ja asennustehtävät uudis- ja peruskorjaus kohteissa. Tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan!

Pääset työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Me tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen ja kehittymiseen sekä ammattitaitoisen tukiverkoston. Käy tutustumassa mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja. 

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan (sähkö-, tele- tai automaatioalan) perustutkintoa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemusta turvatekniikan asennuksista sekä turvallisuusjärjestelmien ohjelmistojen käyttöönottotyökokemusta. Tulet työskentelemään pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien parissa, mutta kokemusta muista vastaavista järjestelmistä odotetaan. 

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Asiakkaidemme luonteen takia nuhteeton tausta on työsuhteen edellytyksenä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Niko Soininen, p. 050 571 2490 sekä aluepäällikkö Janne Mikkonen p. 050 3900 658. 

Hae tehtävää 22.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.