(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Töihin Radalle? - Adecco kouluttaa osaajia!

Etsimme asiakkaillemme sähköasentajia radan turvalaitteiden kunnossapitotehtäviin sekä rata-aluetta sivuaviin rakennuskohteisiin. Kohteet ovat rataosuuksilla tapahtuvia kunnossapitotöitä, siltojen korjauksia, liittymien huoltoa, ratapiha-alueiden rakentamista ja uudisrakentamista radan vierustalla. Kaikissa näissä tehtävissä edellytetään rata-alueelle liittyviä turvakoulutuksia sekä erityistehtäviin liittyviä lisäkoulutuksia. Me tarjoamme työhön tarvittavat koulutukset, mutta hakijoilta edellytetään vähintään sähköalan perustutkintoa sekä SFS 6002 sähköturvallisuuskoulutusta. Kokemus vahvavirtatöistä katsotaan sinulle eduksi.

Työkohteet sijaitsevat rataverkoston varrella pääosin Kaakkois-Suomessa. Lisäksi sähkökunnossapitoa ja nopeita korjaustarpeita tehdään jatkuvasti eri puolilla rataverkkoa.

Radalla työskentely edellyttää erilaisten ratatyöhön liittyvien pätevyyksien suorittamista. Olisitko sinä kiinnostunut saamaan itsellesi Ratatyöturvallisuuspätevyyden? Tai mikäli sinulla on jo kyseinen pätevyys, lisäämään osaamistasi Turvamiespätevyydellä tai Ratatyövastaavan koulutuksella? Teemme yrityskohtaisia koulutuskokonaisuuksia ja tarjoamme työhön soveltuville henkilöille ratatyön tarvitsemat peruskoulutukset. Kauttamme on mahdollista hankkia myös ratatyön vastaavan pätevyyteen liittyvä koulutus, mikäli sen saamisen ehdot muuten täyttyvät.

Mikäli työskentely radalla kiinnostaa ja sinulla on jo pohjalla työkokemusta rakentamisesta, mekaanisesta kunnossapidosta tai sähkötöistä, niin hae mukaan koulutuskokonaisuuteemme!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Antti Riihimäki, p.040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi. Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat tai lähetä hakemuksesi antti.riihimaki@adecco.fi.