(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Asiakkaamme Teleurakointi Titari on Kymenlaakson johtavia palo- ja rikosilmoitinliikkeitä. Etsimme heille Kymenlaakson alueelle Kouvolaan sähköisten turvajärjestelmien

TURVALAITEASENTAJAA

jonka työtehtäviin kuuluvat mm. palo- ja rikosilmoittimien huolto- ja asennustyöt.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on sähkö-, elektroniikka-, tai tietoliikenne-alan tutkinto ja jonkin verran kokemusta asennustyöstä eikä tietokoneen käyttö tuota sinulle ongelmia. Huomioimme haussa myös oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneet.

Itsenäinen työ on sinulle mieluisaa ja osaat hahmottaa hyvin kokonaisuuksia. Kykenet keskittymään useaan projektiin yhtä aikaa ja jakamaan aikasi tehokkaasti. Ongelmanratkaisukyky on yksi vahvuuksistasi.

Asiakkaamme tarjoaa vastuullisen työtehtävän lisäksi liukuvan työajan sekä sopivan henkilön löytyessä pitkän työsuhteen. Työsuhde alkaa määräaikaisena, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua.

Asiakkaamme edellyttää hakijoilta ajokorttia (BE- ajokortti katsotaan eduksi) ja englanninkielisten dokumenttien ymmärtämistä. Asuinpaikkasi voi olla missä tahansa Kymenlaakson alueella.

Lähetä hakemuksesi tehtävään osoitteessa www.go-on.fi – työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Laura Oinasmaa, p. 040 199 8166, laura.oinasmaa@go-on.fi.