(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Teleurakointi Titari

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020
Asiakkaamme Teleurakointi Titari on Kymenlaakson johtavia palo- ja rikosilmoitinliikkeitä. Etsimme heille Etelä-Karjalan alueelle Lappeenrantaan sähköisten turvajärjestelmien

TURVALAITEASENTAJAA

jonka työtehtäviin kuuluvat mm. palo- ja rikosilmoittimien huolto- ja asennustyöt.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on sähköalan perustutkinto ja jonkin verran kokemusta asennustyöstä eikä tietokoneen käyttö tuota sinulle ongelmia. Huomioimme haussa myös oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneet.

Itsenäinen työ on sinulle mieluisaa ja osaat hahmottaa hyvin kokonaisuuksia. Kykenet keskittymään useaan projektiin yhtä aikaa ja jakamaan aikasi tehokkaasti. Ongelmanratkaisukyky on yksi vahvuuksistasi.

Asiakkaamme tarjoaa vastuullisen työtehtävän lisäksi liukuvan työajan sekä sopivan henkilön löytyessä pitkän työsuhteen. Työsuhde alkaa määräaikaisena, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua.

Asiakkaamme edellyttää hakijoilta ajokorttia (BE- ajokortti katsotaan eduksi) ja englanninkielisten dokumenttien ymmärtämistä. Asuinpaikkasi voi olla missä tahansa Etelä-Karjalan alueella.

Lähetä hakemuksesi tehtävään osoitteessa www.go-on.fi – työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Laura Oinasmaa, p. 040 199 8166, laura.oinasmaa@go-on.fi.