(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko kokenut ja ammattitaitoinen turvalaiteasentaja tai vastavuoroisesti sähköalan ammattilainen, joka haluaa kasvaa ja kouluttautua turvajärjestelmien ammattilaiseksi? Hae mukaan tiimiimme!

Työpäiväsi täyttyvät asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten asennus-, korjaus- ja huoltotehtävistä. Olet valmis liikkumaan satunnaisesti koko Satakunnan alueella.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Me Caverionilla panostamme työntekijöidemme kehittämiseen ja kouluttamiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Koulutamme sinut turvalaiteasennusten ammattilaiseksi! Hyvät eväät tehtävään ja kouluttamiseen antaa vähintään kahden vuoden kokemus sähköalalta. Voit myös hyvin olla kokenut turvalaitejärjestelmien ammattilainen.

Asenne on tärkeää! Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778 tai nikke.salonen@caverion.com.

Hae tehtävää 22.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.