(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja? Pystytkö työskentelemään itsenäisesti turvajärjestelmien parissa? Etsimme nyt ammattitaitoista turvalaiteasentajaa Pohjois-Suomen alueelle, hae mukaan tiimiin!

Tehtävä sisältää turvajärjestelmien, kuten paloilmoitin-, rikosilmoitus-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien urakointi ja peruskorjausta asiakaskohteissa. Tehtävässä vastaat asennus-, huolto-, vianetsintä ja korjaustoimista. Tehtävä sisältää myös järjestelmien ohjelmointia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän turvajärjestelmien parissa. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tuemme ja kannustamme sinua itsesi kehittämisessä. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista alan tehtävistä sekä soveltuva turva- tai sähköalan ammatillinen koulutus. Eduksi luemme kokemuksen turvatekniikan asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi odotamme hakijalta valmiutta turvasuojaajakorttiin ja valmiutta matkustamiseen Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Keijo Mettovaara, p. 050 390 1355.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 23.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.