(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä turvajärjestelmien ammattilainen? Tulevana asentajanamme vastuullasi ovat turvajärjestelmien (paloilmoitin, kulunvalvonta, rikosilmoitin, videovalvonta) asennus- ja käyttöönottotehtäviä vaihtelevissa kohteissa Jyväskylässä.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja työpäiväsi täyttyvät oman osaamisalueesi mielenkiintoisista tehtävistä. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavatkin sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on työpanostasi arvostava tiimi ja meillä Caverionilla saat myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan ammattitutkinto taskustasi ja jo aikaisempaa kokemusta turvajärjestelmistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Työskentelet vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Sami Remes, p. 0400 263073.

Hae tehtävää 10.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.