(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen turvalaiteasentaja, joka nauttii työskentelystä vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä? Hae nyt heti mukaan huipputiimiimme Vantaalle!

 Tehtävässä vastaat turvajärjestelmien (hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät) asennus-, huolto-, sekä vianetsintä ja korjaustehtävät. Työskentelet pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla asiakkaidemme uudis- ja peruskorjauskohteissa.

Tulet työskentelemään monipuolisissa kohteissa asiakasrajapinnassa, joten edellytämme sinulta yhteistyökykyä ja asiakaslähtöistä otetta työntekoon. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, haasteiden ratkaisuun ja työmaa-asioiden itsenäiseen hoitoon. Tukenasi on kuitenkin työpanostasi arvostava, ammattitaitoinen tiimi sekä laadukkaat, nykyaikaiset työkalut. Sinulla on mahdollisuus myös jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös työntekijöillemme Caverionin kattavat henkilöstöedut.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvajärjestelmistä ja lukitusjärjestelmistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alalle sopivaa koulutusta sekä henkilökohtaisen turvallisuusselvityksen läpäisyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla sekä sinulta löytyy tietämystä tietoliikenneverkoista ja IP-verkon hyödyntämisestä erilaisissa turvajärjestelmissä sekä tietojen ohjelmointia. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Juha Koivukangas, p. 040 770 4945 tai sähköpostitse juha.koivukangas@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandelliin p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 28.07.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.