(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Oletko teknisen alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Haemme ammattitaitoista TURVALAITEASENTAJAA Haminaan


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 


Tehtävässä huolehdit kiinteistöjen turvalaitteiden, kuten valvontakameroiden ja kulkukorttilukijoiden huolto- ja asennustehtävistä. Työskentely tapahtuu asiakkaan tiloissa ja raportoit tehtävässä niin asiakkaalle kun omalle esimiehellesi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu pääosin arkisin klo 7–16 välille, mutta satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyminen edellyttää turvalaiteasentajan tai soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. sähköasentaja) sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentely kielinä ovat suomi sekä englanti joten sujuva kommunikointi molemmilla kielillä on erittäin tärkeää.


Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kamera, - ja access control laitteiden asennuksista ja huoltotehtävistä. Omaat myös hyvät atk taidot.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15–16  Asiakkuuspäällikkö Mikko Kujala p. 050 463 2025. Aloitamme haastattelu jo hakuaikana.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -