(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme ammattitaitoista turvalaiteasentajaa Ouluun. Tehtävä sisältää turvajärjestelmien, kuten paloilmoitin-, hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien, urakointi ja peruskorjausta asiakaskohteissa. Tehtävässä vastaat asennus-, huolto-, vianetsintä ja korjaustoimista. Tehtävä sisältää myös järjestelmien ohjelmointia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän turvajärjestelmien parissa. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tehtävä painottuu itsenäiseen työskentelyyn mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista alan tehtävistä sekä soveltuva sähköalan ammatillinen koulutus. Eduksi luemme kokemuksen turvatekniikan asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi odotamme hakijalta valmiutta turvasuojaajakorttiin ja valmiutta matkustamiseen Pohjois-Suomen alueella.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Keijo Mettovaara, p. 050 390 1355 tai Miikka Häyrynen, p. 050 390 1711.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 25.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.