(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Työn kuvaus:
Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksemme kirjoille lukitus- ja turvalaiteasentajaa Pirkanmaalle. Sähköalan tausta ja aiempi kokemus rakentamisen parista antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä pärjäämiselle. Paikka edellyttää turvasuojaajakorttia, kortti haetaan tehtävään valitulle henkilölle.

Toivomme sinulta:
- Aiempaa kokemusta sähköasennuksista
- Aiempaa kokemusta rakennuksilta
- Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön
- Kädentaitoja
- Vähintään B-ajokorttia

Tehtäviisi kuuluu:
Monipuoliset asennukset kiinteistöturvallisuuteen liittyen. Työhön kuuluu mm. lukitus-, oviautomatiikka-, kulunvalvonta ja kameravalvontajärjestelmät. Kohteet ovat vaihtuvia.

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyrityksemme on töyden palvelun turvallisuusalan erikoisliike. Pääset kehittämään ammattitaitoasi osaavassa ympäristössä. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön. Joonas Vuorinen p. 050 444 4417