(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Oletko hyvällä asenteella varustettu ja asiakaslähtöisen otteen omaava turvalaiteasentaja? Haemme nyt asentajaa Kymenlaakson alueelle Kotkaan. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten turvajärjestelmien asennus-, viankorjaus- ja huoltotehtävistä. Toimit asiakasrajapinnassa ja raportoit sekä esimiehelle että asiakkaalle.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään Caverionin huipputiimissä. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on sähkö- tai elektroniikka-alan ammattikoulutus tai vastaavan alan koulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta. Eduksi luemme kokemuksen turvatekniikan tai sähkö-/automaatioalan asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Hae tehtävää 19.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

- 16.7.–10.8. Caverionilta aluepäällikkö Juha Vesanen, p. 050 464 8950 tai

- 13.8. eteenpäin Caverionilta huoltopäällikkö Jukka Vasio, p. 050 440 2558

- Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Oyj ja lisätietoja prosessista saat HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.