(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja - Tremola Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Tremola Oy on elektronisen suojauksen ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Yritys vastaa niin pienyritysten kuin kansainvälisesti toimivien konsernien sekä myös korkean turvallisuusluokan kohteiden järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta ja hallinnasta. Yrityksen arvoihin kuuluvat mm. luotettavuus ja asiakaslähtöisyys.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt kokenutta turvalaiteasentajaa osaksi ammattitaitoista ja arvostettua organisaatiota. Tehtävässä työskentelet turvajärjestelmien huolto-, ylläpito- ja asennustehtävissä pääkaupunkiseudulla.

Etsimällämme henkilöllä on jo useamman vuoden kokemus alalla toimimisesta ja vankka osaaminen turvalaiteasennuksista. Oleellista tehtävässä menestymisen kannalta on huolellinen asenne työhön ja halu olla asiakkaiden luottamuksen arvoinen. Oletkin asiakaspalvelutaitoinen ja ymmärrät tarjoamamme palvelun merkityksen asiakkaidemme liiketoiminnan tukena. Eduksi laskemme HHL-rikosilmoitinjärjestelmien sekä March- ja Ksenos-videovalvontajärjestelmien osaamisen.

Pääasiallinen työskentelyalueesi on pääkaupunkiseutu. Tehtävä edellyttää kuitenkin ajoittaista matkustamista kohteisiimme muualla Suomessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi vakavaraista ja jatkuvasti kehittyvää organisaatiota ja verkostoa. Kanssamme pääsetkin kehittymään todelliseksi osaajaksi isojen projektien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Annamme täyden tuen onnistumisellesi ja hyvät etenemismahdollisuudet toimintamme edelleen laajentuessa. Saat lisäksi käyttöösi modernit työvälineet sekä yrityksen auton, jolla kulkea vaihtuviin kohteisiin.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit seuraavilla tavoilla:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoithan viestisi ”turvalaiteasentaja”.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 välisenä aikana henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka olisi napakymppi tähän tehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa.