(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja, Seinäjoki, Kokkola, Tampere, Pori, Jyväskylä
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Etsimme turvalaiteasentajia VR Track Oy:n kunnossapidon liiketoiminnan Länsi-Suomen kunnossapitoyksikköön Kokkolan, Seinäjoen, Tampereen, Jyväskylän ja Porin toimipisteisiin. 
 
Turvalaiteasentajana vastaat sähköisten sekä mekaanisten ohjaus- ja turvalaitejärjestelmien sekä sähköjärjestelmien kunnossapidosta.

Tehtäviisi kuuluvat mm. turvalaitteiden ja kiinteistöautomaation määräaikaishuollot sekä viankorjaus. Osallistut myös viankorjauksen varallaoloon, jolla mahdollistetaan liikenteen sujuvuus ympärivuorokautisesti. Työalueena on koko Suomi, pääpaino on kuitenkin Liikenneviraston kunnossapitoalueet 3 tai 4 (Riihimäki - Kokkola) ja (Tampere - Kokemäki - Pori, Kokemäki – Rauma sekä Tampere – Pieksämäki rataosuuksilla)
 
Odotamme sinulta turvalaiteasentajan pätevyyttä sekä 2 vuoden työkokemusta. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä, rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta tekniikkaa. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä B-luokan ajokorttia. Tehtävän terveysvaatimukset ovat Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) mukaiset (Ratatyön liikenneturvallisuudesta vastaaminen ja turvamies).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät VR Trackin kunnossapitoammattilaisten joukossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Mutonen. puh. 040 8630 133 timo.mutonen@vr.fi  ja Vesa Kallioniemi, puh. 040 8661 765 vesa.kallioniemi@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.