(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja, Lesec Oy (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Lesec Oy on vuonna 2005 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toimitamme pääkaupunkiseudulla turvallisuustekniikan suunnittelu-, asennus-, urakointi- ja huoltopalveluita. Palvelemme asiakkaitamme järjestelmien suunnittelusta ja perustamisesta niiden huoltoon sekä ylläpitoon. Konsultoimme turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä sovimme tarvittaessa asiakkaan puolesta vartiointiliikkeiden toimittamista valvonta- ja vartiointipalveluista. Tavoitteenamme on luoda hyvä, pitkäaikainen ja vuorovaikutteinen asiakassuhde sekä olla osana asiakkaan turvallisuusratkaisuja. Lesec Oy on 100 % yksityinen kotimainen osakeyhtiö. Lisää yrityksestä osoitteessa www.lesec.fi.

Lesec Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Asentajan tehtävässä toimit itsenäisesti turvalaiteasennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työt suoritetaan asiakaskohteissa ja työaika on arkisin klo 7-17 välillä, yht. 37,5 h/vko.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta turvalaiteasennuksista ja katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja). Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää b-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Lesec Oy:n työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen Lesec Oy:lle.