(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja Kokkola
Secureplan Turvatekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Secureplan Turvatekniikka Oy
Secureplan Turvatekniikka Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa teknisiä turvallisuusjärjestelmiä: rikosilmoittimia, kulunvalvonta, kameravalvonta ym. turvatekniikan tuotteita ja erikoisratkaisuja. Heidän asiakkaitaan ovat niin julkisen kuin yksityisen sektorin yritykset ja laitokset. Secureplan Oy:n toimipisteet sijaitsevat Vaasassa, Oulussa ja tulevaisuudessa Kokkolassa tai Ylivieskassa. Secureplan Oy on jatkuvassa kasvussa ja toimialueena on koko Suomi.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeeseen kokenutta ja itsenäisen työkyvyn omaavaa turvalaiteasentajaa asemapaikkanaan Oulu tai lähikunnat. Asiakkaallamme on turva-alan toimintaa Etelä- Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla n. 15 henkilön voimin. Yritys suunnittelee, asentaa ja huoltaa rikosilmoittimia, kulunvalvonta, kameravalvonta ym. turvatekniikan järjestelmiä ja erikoisratkaisuja.

Työnkuvaan kuuluu turvalaitteiden asennus, ohjelmointi ja huolto. Asennushommat ovat pääosin itsenäistä ja ”siistiä sisätyötä”. Asennuskohteet sijaitsevat lähinnä Oulun ympäristössä ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla.
Odotamme sinulta
Olet työtä pelkäämätön ja joustava, sillä välillä joutuu tekemään pitkääkin työpäivää. Palvelet asiakkaita ja teet itsenäisiä päätöksiä työtilanteissa. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa, ja toimit muutenkin yrityksen edustajana asiakasrajapinnassa.

Odotamme sinulta kiinnostusta jatkuvasti päivittyvään tekniikkaan ja halua kehittyä/opiskella - tiedät jo ehkä entuudestaan mikä on IP-osoite, dekooderi tai Cat-kaapeli. Tarvittaessa saat koulutuksen käytettäviin laitteistoihin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Saat tueksesi reilun ja joustavan tiimin, samoja ominaisuuksia odotamme myös sinulta.
Koulutus ja työkokemus
Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) sekä aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä.
Muut tiedot
Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka. Palkkaus ja muut ehdot alan työehtosopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan kandidaatin löydyttyä eli toimi nopeasti!
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.02.2020 mennessä.