(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Lahti

Lahden alueen asennustiimimme hakee uutta vahvistusta osaavaan ja iloiseen joukkoonsa ja etsii nyt kiinteistöjen paloilmoitinjärjestelmien tuntijaa! Mikäli olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen, sovit porukkaamme loistavasti ja olet etsimämme henkilö. Tiimimme odottaa jo sinua, joten toimi heti ja hae!

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia ja pääset tekemään yhteistyötä kiinteistöalan asiakkaidemme kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat kiinteistökohteiden paloilmoitinjärjestelmien asennus-, korjaus- ja huoltotehtävät.

Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi täyden tuen ja mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen.

Yrityksen edustajana näyttäydyt ulospäin sosiaalisena ja yhteistyökykyisenä osaajana, joka ratkaisee asiakkaan ongelman kokonaisvaltaisesti. Osaat suunnitella työsi ja ajankäyttösi, joten säilytät malttisi myös aikataulupaineiden alla. Meidän menestystämme on rakentamassa monenlaisia konkareita, mutta parhaiten menestyt tehtävässä jos sinulta löytyy esim. sähkö-/automaatioasentajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta paloilmoitinlaitteista ja turvajärjestelmistä, mutta voit hyvin olla urasi alussa oleva ammattilainen, tärkeintä on asenne työn tekoon! Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ville Olkkonen p. 050 390 1324. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 02.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.