(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja / Järjestelmäasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Tampereen alueen asennustiimimme hakee uutta vahvistusta osaavaan ja iloiseen joukkoonsa ja etsii nyt kiinteistöjen paloilmoitinjärjestelmien tuntijaa. Mikäli olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen, sovit porukkaamme loistavasti ja olet etsimämme henkilö. Tiimimme odottaa jo sinua, joten toimi heti ja hae!

Toimenkuvaasi kuuluvat kiinteistökohteiden paloilmoitinjärjestelmien asennus-, korjaus- ja huoltotehtävät. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme.

Yrityksen edustajana näyttäydyt ulospäin sosiaalisena ja yhteistyökykyisenä osaajana, joka ratkaisee asiakkaan ongelman kokonaisvaltaisesti. Meidän menestystämme on rakentamassa monenlaisia konkareita, mutta parhaiten menestyt tehtävässä, jos sinulta löytyy esim. sähkö-/automaatioasentajan tutkinto ja työkokemusta kyseiseltä alalta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ohjelmointi- ja konfigurointitehtävistä. Paikallistuntemus on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Matti Lehtonen, p. 040 356 7096.

Hae tehtävään 26.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.