(Poistunut julkaisusta)

Turvalaiteasentaja -harjoittelija
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Turvalaiteasentajan harjoittelussa pääset näkemään minkälaista laite-asentajan työ on käytännössä. Työtehtävät vaihtelevat asiakkaalla tehtävistä uudisprojektien asennuksista aina huoltoon asti.

Hakijalta toivomme, että olet ennen kaikkea kiinnostunut uuden oppimiseen. Työskentelytavoiltasi olet ahkera ja oma-aloitteinen, haluat työskennellä tiimissä mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti. Suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaitosi on hyvällä tasolla. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta sähköteknisistä asennustöistä, turvajärjestelmien tuntemusta sekä oma auto.

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, tai loppuvaiheessa olevat opinnot (esim. turvallisuusalan perustutkinto, sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja)
  • Aitoa kiinnostusta turvallisuusalaan sekä yrityksemme järjestelmiin ja tuotteisiin
  • Aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Työssäsi tulet tarvitsemaan B-ajokorttia
  • Valmius matkustaa Suomessa

Työharjoittelu alkaa mahdollisimman pian ja on kestoltaan 6 kk. Työ on kokopäiväinen ja sijaitsee Helsingissä. Maksamme harjoittelusta palkkaa. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta turvallisuusalan mielenkiintoisissa työtehtävissä, viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Visma Megaflex Oy on SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Yritys on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. Lue lisää: www.visma.fi