(Poistunut julkaisusta)

Turvalaite- ja/tai lukitusasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Etsitkö vakituista työtä lukitusalalta? Kiinnostaisiko sinua myös turvalaiteasennukset? Meillä voisi olla sinulle työpaikka!
 
Haemme nyt matkustusvalmista TURVALAITE- JA/TAI LUKITUSASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ylivieskaan.
 
Asiakkaamme Ylivieskan Lukko tarjoaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuja yritys- ja yksityisasiakkaille. Palveluntarjonnan voimakkaan kasvun vuoksi etsimme heille nyt lukitus- ja turvalaiteasentajaa. Tehtävässä työskentelet Ylivieskassa ja lähialueilla vaihtelevissa lukitus- ja turvajärjestelmien huolto-, ylläpito- ja asennustehtävissä.
 
Mitä odotamme työntekijältä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työt huolellisesti ja luotettavasti. Toivoisimme sinulta aikaisempaa kokemusta lukitus- ja/tai turvalaitejärjestelmistä. Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus esimerkiksi teknisestä kiinteistönhoidosta on sinulle eduksi.
 
Tehtävä edellyttää työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia. Lisäksi edellytämme matkustusvalmiutta Pohjois-Pohjanmaan alueella, jolloin saat käyttöösi yrityksen tuotantoauton (ei edellytä yöpymistä). Työssä tarvitset myös Abloy-valtuuskorttia sekä turvasuojaajakorttia, joiden hankinnassa sinua voidaan tarvittaessa avustaa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä turvallisuusalalle kehittyvään, vakavaraiseen ja yksityisomisteiseen yritykseen, jossa saat käyttöösi alueen parhaimman porukan tuen sekä nykyaikaisimmat työvälineet asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseen sekä yrityksen tuotantoauton. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi sekä osaamistasi omien mielenkiinnonkohteiden mukaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.
 
Täytä hakemuksesi viimeistään 14.10.2018. Voit liittää mukaan myös CV:n sekä vapaamuotoisen hakemuksen. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi