(Poistunut julkaisusta)

Turvakamera-asentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Asiakasyritykselle haussa kaksi kappaletta turvakamera-asentajaa Pirkanmaalle. Tämä työ on liikkuvaa ja oma auto on edellytys työn tekemiselle. Pohjakoulutusta tehtävään ei suoraan ole mutta etua on esim. tekniikan alan asentajan koulutuksesta/työkokemuksesta. Työhön perehdytetään yrityksen toimesta ja sitä tehdään pareittain. Pääasiallinen liikkuma-alue on Pirkanmaan seutu. Töitä näillä näkymin on pitkäksi aikaa. Työssä pitää olla hyvät sosiaaliset taidot; Toisinaan asennustehtäviä tehdään asiakkaiden paikallaollessa. Kohteet ovat pääasiassa yrityksiä, kauppoja ja teollisuuskiinteistöjä. Työt alkavat mahdollisimman pian, ota heti yhteyksiä!

Jos kiinnostuit paikasta, ota yhteyttä Saaraan joko heittämällä hakemusta, soittamalla 0400 321 504 tai lähettämällä sähköpostia saara.antila@varvaamo.fi.

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu timpurina työskentelevään Santeriin tästä linkistä tai rakennnusmiehenä ja -apumiehenä keikkailevaan Janneen täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.