(Poistunut julkaisusta)

Turvajärjestelmäsuunnittelija, PAP Group, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
PAP Group omistautuu toiminnassaan täydellisesti paloturvallisuusratkaisujen kehittämiseen Haluamme maksimoida yhteiskunnan turvallisuuden ja tuottavuuden. Siksi tarjoamme asiakkaillemme alan parasta kokonaispalvelua, joka kattaa kaiken järjestelmänsuunnittelusta asennukseen ja sen jälkihuoltoon. PAP Group Oy liikevaihto oli 6,5 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 40 henkilöä.

Yrityksen toiminnan kasvaessa haemme asiakkaallemme PAP Groupille

TURVAJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseen. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten turvajärjestelmien suunnittelu- ja muutostyöt. Työskentelet tiiviisti oman henkilöstön kanssa, mutta tarpeen tullen olet myös yhteydessä asiakkaisiin.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät taidot suunnitteluohjelmien käytöstä ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen AutoCAD LT-ohjelmasta. Olet tarkka yksityiskohtien suhteen, pitkäjänteinen ja nautit siitä, että saat työskennellä itsenäisesti. Turvajärjestelmäsuunnittelutyön lisäksi olet yhteydessä niin omaan henkilöstöön, kuin myös sidosryhmiin, joten toivomme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta ja asiakaspalvelutaitoja. Voit olla myös uraasi aloitteleva sähkö- tai turvasuunnittelija, jolla on hyvät oppimiskyvyt ja halu laajentaa osaamistasi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan aluksi työntekijän ja StaffPointin välille. Tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaan kirjoille.
Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja jättää hakemus jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä
Tiimityöskentelytaitoja sekä järjestelmällistä työotetta


Tarjoamme sinulle

Hyvän työyhteisön. PAP Groupilla vallitsee kehittyvä ja eteenpäin menevä kulttuuri. Hyvästä työilmapiiristä pidetään kiinni ja työntekijät tukevat toisiaan ongelmatilanteissa
Vakituisen päivätyön
Mahdollisuudet nopeaan työllistymiseen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi