(Poistunut julkaisusta)

Turvajärjestelmäasentaja
Oy Hedengren Security Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme yhteistyökumppanillemme Oy Hedengren Security Ab:lle huoltoasentajaa turvajärjestelmien asennustehtäviin, vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset ottamaan itsenäisesti vastuuta työtehtävistäsi. Työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi yrityksen järjestelmien asennusta, huoltoa, ylläpitoa tai käyttöönottoa. Työkohteesi sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa mutta toivomme että omaat valmiuden tarvittaessa myös reissutyöhön. Tehtävään hyvän taustan antaa kokemus turvallisuuslaitteiden asennuksista ja/tai ammatillinen perustutkinto sähkö- tai elektroniikka-alalta. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen turvallisuusalan johtavien tuotteiden parissa. Työskentelet 40h viikossa kokoaikaisessa työsuhteessa. Työsuhde-etuina sinulle tarjotaan lisäksi mm. lounasetu, kattavat työterveyshuollon palvelut ja Smartum Saldo – liikunta- ja kulttuurietu.

Olethan alasta kiinnostunut ja turvalliset toimintatavat hahmottava henkilö. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja yhteistyössä sidosryhmien sekä muiden asentajien kanssa. Tietokone on päivittäinen työkalusi, joten olethan valmis käyttämään erilaisia ohjelmia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan että rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja kaikki yhteydenotot tulee ohjata Baronan hausta vastaavalle henkilölle. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521.