(Poistunut julkaisusta)

Turvajärjestelmäasentaja, Viria Security Oy
Viria Security Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018
Viria Security Oy on yksi Suomen suurimmista turva-alan yhtiöistä. Sen liiketoimintaan kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan, lukitukseen ja kyberturvallisuuteen liittyen sekä niihin liittyvät palvelut ja etähallinta.

Viria Security Oy:n valtakunnanlaajuinen verkosto takaa yhtenäisen tarjoaman, asiantuntemuksen ja resurssit kaikkialla Suomessa. 20 paikkakunnan ja 300 ammattilaisen voimin Viria Security Oy rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut. Viria Security Oy on osa Viria-konsernia, joka on yritysturvallisuuden ja tiedon hyödyntämisen edelläkävijä. www.viria.fi

Haemme asiakkaallemme Viria Security Oy:lle turvajärjestelmäasentajaa Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteisiin.

Turvajärjestelmäasentajan työtehtäviin kuuluu asiakasyritysten turvajärjestelmien asennus- ja huoltotyöt.

Edellytämme hakijoilta sähkö- ICT- tai turvallisuusalan koulutusta, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, asiakaslähtöisyyttä ja B-ajokorttia.

Viria Security Oy tarjoaa vakituisen kokopäivätyön osana kehittyvää yritystä ja työyhteisöä, jossa työntekijöiden kehittymismahdollisuuksia tuetaan ja heitä autetaan tulemaan alan ammattilaisiksi.

Työ alkaa syksyllä 2018 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Nuhteeton tausta on edellytys työsuhteelle.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Viria Security Oy:n Marko Poutiainen puh. 050 401 7859.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta!