(Poistunut julkaisusta)

Turistityön palvelupäällikkö
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa on avoinna turistityön palvelupäällikön tehtävä.

Palvelupäällikön tehtävänä on laaja-alaisesti koordinoida, kehittää ja toteuttaa turistityötä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa, erityisesti Helsingin tuomiokirkossa ja Suomenlinnan kirkossa. Palvelupäällikkö toimii turistityön kausityöntekijöiden lähiesimiehenä ja vastaa kausityöntekijöiden rekrytoinnin lisäksi työn ohjaamisesta, perehdytyksestä sekä työvuorosuunnittelusta Tuomiokirkon kesäkauppa Cathedral Shop Tapulissa ja Tuomiokirkon kirkkosalin asiakaspalvelupisteellä. Tehtävään kuuluu Tuomiokirkon kesäiltojen Kesän Avoimet Ovet -vapaaehtoistehtävän sekä Tuomiokirkon kirkonesittelyjen koordinointi sekä vapaaehtoisten rekrytointi ja koulutus näihin tehtäviin. Lisäksi palvelupäällikkö koordinoi taidenäyttelytoimintaa Tuomiokirkon kryptassa ja tekee yhteistyötä Kryptan kesäkahvila Café Kryptan toimijoiden kanssa. Palvelupäällikkö on lähiesimiehensä Tuomiokirkon aluekappalaisen johdolla toimivan turistityön ohjausryhmän jäsen.

Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta, vastuullista ja itsenäistä työotetta. Tehtävään valittavalla tulee olla hyvät viestintävalmiudet sekä vahva kielitaito. Arvostamme kirkon kentän tuntemusta sekä matkailualan ja kaupallisen alan koulutusta ja osaamista. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö ja verkostoituminen seurakunnan yhteistyökumppanien, kuten matkailualan toimijoiden, sekä seurakunnan eri työalojen kanssa.

Työsuhteen palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaan (peruspalkka 2634,96e/kk, jonka lisäksi tulee mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa). Työsuhteessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Hakijan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävässä tulee aloittaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy maanantaina 11.11.2019 klo 10.00. Työhaastattelut pidetään iltapäivällä tiistaina 19.11.2019.

Lisätietoja antaa tiistaina 5.11. klo 9—11 sekä keskiviikkona 6.11. klo 14—16 pääsuntio Petri Oittinen, petri.oittinen@evl.fi, p. 050 500 4194.