(Poistunut julkaisusta)

Turistikanttori
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Kirkon turistityötä tehdään manner-Espanjassa ja Kanarian saarilla, Kreikassa, Kyproksella, Turkissa ja Thaimaassa.

Haettavia paikkoja turistipapeille talvikaudelle 2018–2019 on
Teneriffan Puerto de la Cruzissa, Espanjan Aurinkorannikolla, Kanarian saarten Las Palmasissa ja Playa del Inglesissä sekä Kyproksella/Turkin Alanyassa.

Turistikanttoreita haetaan Teneriffalle, Espanjan Aurinkorannikolle, Costa Blancalle ja Kyprokselle/Turkin Alanyaan.

Turistipapit ja- kanttorit ovat Kirkkohallituksen palveluksessa työsopimussuhteessa. Tehtävät ovat osa- ja määräaikaisia. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 601 mukaan. Työkausi on kuusi kuukautta, lokakuusta pääsiäiseen.

Tehtävä edellyttää kelpoisuutta (tulee olla pappi ennen hakuajan päättymistä) papin tai kanttorin tehtävään, kokemusta seurakuntatyöstä ja vapaaehtoistyön johtamisesta, riittävää kielitaitoa, joustavuutta, sosiaalisia taitoja sekä valmiutta työskennellä verkossa.

Poikkeuksellisissa olosuhteissa tehtävä työ on haasteellista ja vaatii sopeutumiskykyä. Papin ja kanttorin työtovereina toimivat luottamushenkilöt, jotka vastaavat toiminnan jatkuvuudesta.

Jos olet kiinnostunut tehtävistä osoita hakemuksesi liitteineen (nimikirjaote ja ansioluettelo) Kirkkohallitukselle.

Pyydämme lähettämään hakemukset ensisijaisesti sähköisen rekrytointipalvelun kautta, os. sakasti.evl.fi/tyopaikat tai Kirkkohallituksen kirjaamoon, osoite PL210 (Eteläranta 8), 00131 Helsinki viimeistään torstaihin 8.3.2018 klo 16.00 mennessä. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään torstaina 5.4. ja perjantaina 6.4.2018.
Lisätietoja: 12.2.–21.2. ja 2.3.–7.3. välillä kirkon turistityön koordinaattori Harri Palmu puh. 040–706 2606 (harri.palmu@evl.fi).

Seurakuntien kotisivut: evl.fi/maailmalla/ulkosuomalaiset