(Poistunut julkaisusta)

Turbiiniasiantuntija
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Turbiiniasiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt turbiinin ja turbiinijärjestelmien asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on osallistua laitosyksiköidemme turbiinijärjestelmien järjestelmävastaavan asiantuntijatehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa tekniset selvitykset, vaatimustenmukaisuuden arvioinnit ja muutostöiden ohjaaminen. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus ja teollisuuden työkokemusta. Laskentaohjelmien ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin ja saksan kielen taito on eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat voimalaitostekniikan pääinsinööri Timo Talonpoika, puh. 050 444 9141 sekä 9.8. alkaen osaamiskeskuspäällikkö Hannu Eklöf, puh. (02) 8381 8112.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!