Tuotteiden taittelija/viikkaaja
Pharmacare Nova Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen nopeita ja näppäräsormisia työntekijöitä Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle suojavaatetuotannon valmistustehtäviin kankaan viikkauksen /taittelun tehtävään.

Mikäli etsit pidempiaikaisesti töitä, olet luonteeltasi ja työotteeltasi ripeä ja reipas ja voit aloittaa pikaisella aikataululla työt niin saatat olla etsimämme henkilö! Tarjolla on selkeä, siisti sisätyö hyvässä työporukassa!

Haemme työntekijöitä erilaisten sairaalan suojavaatteiden valmistukseen. Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonne vaatii kuitenkin tekijältään kuitenkin tarkkuutta sekä nopeaa ja ripeää työotetta.

Haemme eniten työntekijöitä jatkuvaan arkipäiviin sijoittuvaan iltavuoroon, jossa pääasiassa työaika on klo 14-22 (välillä voi olla myös osa-aikaisia työviikkoja). Työt voivat vaihtua myöhemmin 2-vuoroon (vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroviikko).

Tehtävän palkkaus, iltalisät ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Jatkoimme hakuaikaa ja koska työt alkavat pikaisella aikataululla, aletaan hakemuksien käydä läpi jo hakuajan aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413369
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hollola