(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

​Haluatko olla mukana tekemässä tuotteita, jotka koskettavat lähes jokaista suomalaista? SOK MEDIAN pakkausdesign-tiimi vastaa S-ryhmän omien merkkien pakkausdesigneista. Tuotemerkkejämme ovat Herkku, Kotimaista, Rainbow, Xtra, Makula, House, Ciraf, Actuelle ja Jupiter. Pakkausdesign-tiimissä toteutat S-kaupoissa myytävien omien merkkituotteiden pakkausdesignit yhdessä johtavien design- ja tuotantotoimistojen kanssa.

 

Nyt haemme toimeen tarttuvaa ja tarkkaa tuottajaa äitiys-/vanhempainvapaan sijaiseksi ainakin helmikuun loppuun 2021 asti jatkuvaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi pakkausdesign-tiimin tuottajana kuuluu

 • tuottajana toimiminen nimetyissä food-, non-food- ja käyttötavaratuoteryhmissä
 • pakkausten visuaalisesta ilmeestä vastaaminen vastuullasi olevissa ryhmissä
 • yhteydenpito sidosryhmien kanssa (muun muassa ketjuohjaus, tavarantoimittajat, reprot/painot, mainos-, design- ja tuotantotoimistot sekä valokuvaajat)
 • projektien aikataulutus, trafiikki ja vedosliikenne 
 • Coop Trading -yhteistyö sekä yhteistyö Kaukoidän hankintayhtiöidemme kanssa pakkausdesignsuunnittelun osalta

Odotamme sinulta

 • kokemusta elintarvikkeiden ja/tai käyttötavaran pakkausdesignsuunnittelusta
 • pakkausten painamiseen liittyvää painoteknistä osaamista
 • visuaalista silmää
 • elintarviketietoasetuksen (EU N:o 1169/2011) tuntemusta
 • erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta sekä paineensietokykyä
 • projektikoordinointiosaamista ja hyvää aikatauluhallintaa sekä priorisointikykyä
 • erittäin hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tai mahdollinen tuottaja- tai projektipäällikkötausta esimerkiksi mainostoimistosta on eduksesi tehtävässä. Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta ruokaa ja pakkausdesignia kohtaan. Olet nopeasti toimeen tarttuva, käytännönläheinen ja oma-aloitteinen. Työssäsi olet joustava ja suhtaudut positiivisesti nopeatempoiseen työhön. Tehtävässäsi työskentelet vähittäiskaupan ketjuohjauksen, tavarantoimittajien sekä design- ja tuotantotoimistojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat avainasemassa. Meillä on yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa, joten sujuva englannin kielen osaaminen on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden uppoutua moninaisiin tuoteryhmiin sekä tuotteisiin, joiden parissa työt eivätkä kehittämisnäkökulmat varmasti lopu kesken. Meillä saat tueksesi toisiinsa, työhönsä ja tavoitteisiimme sitoutuneet työkaverit. Meillä on arkijärkeä tekemisessämme, välitön ilmapiiri ja reipas tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme S-ryhmän kattavat ja mielekkäät henkilöstöedut, joista pääset lukemaan lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.3.2020 mennessä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, tiimin esimies Tiina Enqvist juttelee mielellään kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten to 27.2. klo 13-14 ja pe 6.3. klo 9:30-10:30 numerosta 010 768 7132. Voit myös laittaa sähköpostia tiina.enqvist@sok.fi. 

Kiitos, että kiinnostuit!