(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja
N365 Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta mediayritystä Suomeen? Onko sinulla kokemusta digitaalisesta journalismista ja kiinnostusta markkinointia kohtaan? Siinä tapauksessa voisit olla osa sisältötoimisto N365 Groupin vuosi sitten perustettua Helsingin-toimistoa.

Työnkuva:

Työskentelet tuottajana natiivimainoskampanjoidemme parissa. Olet vastuussa kaikista kampanjaan kuuluvista osa-alueista, kuten advertoriaalien kirjoittamisesta, mainosten tuottamisesta, tulosten analysoinnista, raportoinnista ja asiakassuhteiden ylläpidosta.

Tämän lisäksi työskentelet toimittajana viraalisivustollamme Newsnerissä. 15 eri kielellä julkaistava Newsner tavoittaa Facebookin kautta viikoittain keskimäärin 10 miljoonaa eri kävijää maailmanlaajuisesti.

Odotamme:

Kokemus digitaalisesta journalismista ja analytiikkaosaaminen ovat etuja. Tärkeintä kuitenkin on, että olet valmis omaksumaan nopeasti uusia asioita ja taitoja ja halukas kehittymään sekä yksilönä että yhdessä tiimin kanssa.

Pienessä toimistossa sinun tulee olla valmis hoitamaan välillä myös normaalin työnkuvasi ulkopuolisia tehtäviä. On tärkeää, että olet tiimipelaaja, joka sopeutuu media-alan jatkuviin muutoksiin ja on valmis myös haastamaan perinteiset tavat tehdä journalismia ja mainontaa.

Työkielinä ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito voidaan laskea eduksi. Arvostamme kokemusta sosiaalisesta mediasta (erityisesti Facebook) ja Photoshop- ja Premiere Pro -taitoja. Videoiden tekeminen on koko ajan kasvava osa työtämme.

Tarjoamme:

Työskentelet toimistollamme Helsingin keskustassa kolmen suomalaisen kollegan ja ruotsalaisen maajohtajan kanssa. Pääset osaksi nuorta kansainvälistä työyhteisöä. Olemme niin kutsuttu litteä organisaatio, jossa vältetään turhia esimiehiä. Sen sijaan kaikki työskentelevät tiiminä, yhteisenä tavoitteenaan kehittää jatkuvasti sekä yritystä että itseään.

Teemme töitä ahkerasti ja intohimoisesti, mutta menestyksemme takana on myös se, että osaamme pitää hauskaa yhdessä. Tämä voi tarkoittaa afterworkeja, seminaarimatkoja tai säännöllisesti järjestettyjä eri maiden toimistojen tapaamisia. Palasimme juuri tämän kevään kick-off-matkalta Prahasta.

Meistä:

Vuonna 2011 Ruotsissa perustettu N365 Group (aikaisemmin nyheter365) on natiivimainontaan erikoistunut sisältötoimisto. Sekä Ruotsissa että Suomessa työskentelemme maan johtavien mediatalojen kanssa. Toimimme myös Tanskassa, Norjassa, Britanniassa, Saksassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa.

Viraalisivustomme Newsner perustettiin syksyllä 2014, ja nyt se toimii 15 eri kielellä. Ruotsissa se on kasvanut lyhyessä ajassa koko maan kolmanneksi suurimmaksi uutissivustoksi. Suomessa Newsner avattiin tammikuussa 2016 ja sillä on viikoittain noin puoli miljoonaa eri kävijää.

Kuudessa vuodessa N365 on noussut Ruotsin suurimpien sisältötoimistojen joukkoon. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 9 miljoonaa euroa, ja meillä on tällä hetkellä noin 70 työntekijää Tukholmassa ja muualla Euroopassa. Syksyllä 2017 N365 Group siirtyi yrityskaupassa kansainvälisen sisältötoimiston Mediaplanetin omistukseen.

Pyydämme lähettämään englanninkieliset hakemukset osoitteeseen: jobbfinland@nyheter365.se. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta osoitteesta.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä.