(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja, videot ja sosiaalinen media
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Etsimme nyt tuottajaa Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikköön Helsinkiin.
 

TUOTTAJA, videot ja sosiaalinen media
 

Tässä tehtävässä vastaat

Tuottajana työskentelet digitaalisten sisältöjen suunnittelun, tuottamisen ja jakelun parissa monikanavaisesti. Vastaat erityisesti video- ja podcast-tuotannosta sekä OP:n Instagram- ja YouTube -kanavien sisällöntuotannon suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä liiketoiminnalliset tavoitteet ja erilaiset kohderyhmät huomioiden.

Osaat paketoida sisältöjä siten, että ne puhuttelevat asiakkaita ja edistävät liiketoimintaa.  Olet mukana kehittämässä OP:n sisältöjen kokonaisuutta audiovisuaalisiin materiaaleihin liittyen: pidät huolta yhtenäisestä tarinastamme, sen kehittämisestä ja viestimisestä eri kanavissa. Sinulla on luova ja analyyttinen ote työhön - osaat kehittää tekemistä jatkuvasti datan ja analytiikan perusteella.

Työparinasi toimii videokuvaaja/-editoija ja ohjaat hänen työtään. Pidät yllä suhteita yhteistyökumppaneihimme ja kehität ryhmän audiovisuaalisen tuotannon osaamista.

Mitä odotamme sinulta

Olet viestinnän ammattilainen, joka on vahvimmillaan digitaalisen viestinnän parissa. Etevänä tuottajana sinulla on vahvaa näkemystä ja rohkeutta kehittää tulevaisuuden viestintää. Omaksut ensimmäisten joukossa uudet kanavat ja osaat hyödyntää niitä työssäsi. Ymmärrät kohderyhmien käyttäytymistä ja sinulla on kyvykkyyttä soveltaa sisältömarkkinoinnin keinoja eri kanaviin sopivaksi. Osaat tehdä analytiikasta johtopäätöksiä sisältöjen kehittämiseksi. Olet taitava ilmaisemaan itseäsi niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla on terävä kynä. Hallitset Photoshopin perusteet ja olet visuaalisesti lahjakas. Infografiikan osaaminen katsotaan eduksi.

Menestyäksesi tehtävässä olet kotonasi niin some-kanavien, videotuotannon kuin podcastienkin parissa. Innostut videoilla esiintymisestä ja osaat inspiroida muita.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Taustasi voi olla esimerkiksi viestintätoimistosta tai media-alalta. Toivomme sinulta kiinnostusta finanssialaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden Suomen suurimman finanssitalon digitaalisen viestinnän asiantuntijatehtävissä. Tehtävässä saat vastuuta ja paikan toteuttaa ideoita. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin, modernit työvälineet OP Vallilan upeissa toimitiloissa ja tietenkin ison talon uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Laura Aaltonen 0406619680 kertoo sinulle mielellään lisää 15.-26.7. klo 10-15 ja 9.8. klo 9-12.

Voit hakea tehtävään 11.8.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.