(Poistunut julkaisusta)

TUOTTAJA, tapahtumat ja sponsorointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimintoon Helsinkiin tapahtumatuottajaa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 15.11.2020 asti. 

 

TUOTTAJA,  tapahtumat ja sponsorointi 

 

Tässä tehtävässä vastaat OP:n identiteettiä tukevasta tapahtumatuotannosta suunnittelemalla, toteuttamalla ja kehittämällä sponsorointi-, asiakas- ja sidosryhmätapahtumia sekä messuja yhdessä liiketoimintojen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämän lisäksi olet vastuussa nimetyistä OP Ryhmä -tasoisista sponsorointikumppanuuksista sekä niiden viestintä- ja hyödyntämistoimenpiteistä. Tehtävääsi kuuluu myös pankkien aktiivinen tukeminen jakamalla osaamistasi ja kehittämällä tapahtumakonsepteja sekä -materiaaleja heidän hyödynnettäväksi.

 

Mitä odotamme sinulta


Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa kokemusta vaativien tapahtumakokonaisuuksien tuottamisesta ja tapahtumamarkkinoinnin toteuttamisesta monikanavaisessa ympäristössä. Sinulla on myös vahvaa sosiaalisen median ja digitaalisten työvälineiden tuntemusta ja kykyä hyödyntää niitä tapahtumaympäristöissä sopivalla tavalla. Vastapainona vaativille projekteille toimivat valmiiden konseptien mukaiset messut ja pienemmät sidosryhmätilaisuudet, jotka nekin toteutamme taiten ja brändimukaisesti.


Meihin tekee vaikutuksen ammattimainen näkemyksesi asiakaskokemuksesta ja brändikokemuksen kehittämisestä sekä selkeä ymmärryksesi siitä, kuinka nämä linkittyvät saumattomasti onnistuneeseen tapahtumatuotantoon. Lisäksi odotamme, että organisointikykysi sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaitosi näkyvät vahvasti päivittäisessä työssäsi.


Mitä saat meiltä


Porukkamme on ammattimaista, itsenäisesti työtä tekevää, mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltavaa. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään tapahtumaosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Kanssamme pääset rakentamaan uutta! Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet


Näetkö itsesi työskentelemässä tiimissämme? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi 6.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime metreille. 


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Soineli Jormakka Brändit ja tapahtumat -tiimistä. Soinelin tavoitat parhaiten puhelimitse 044 5363 200 to 19.12. klo 15-16 ja to 2.1. klo 12-13. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.