(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja sisältöstudioomme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme sisältöstudioomme tuottajaa. Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut yritysmaailmasta ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Tuotat sisältöjä verkkosivustoille, lehtiin ja sosiaaliseen mediaan. Osaat pitää tuotannon pyörimässä ystävällisesti, mutta jämäkästi. Tarvittaessa olet tuottajana yhteydessä suoraan yritysasiakkaisiin esimerkiksi materiaalipyyntöjen, aikataulutusten ja korjauskierrosten yhteydessä.

A-lehtien sisältöstudio on nykyaikaisen sisältömarkkinoinnin erityisosaaja. Toimimme yritysten strategisena kumppanina. Ymmärrämme syvällisesti yritysasiakkaittemme tarpeita ja viemme niiden viestiä eteenpäin niiden omissa julkaisukanavissa toimituksellisin keinoin, dataa hyödyntäen ja sisältö edellä. Oman mediansa avulla yritys tavoittaa nykyiset ja tulevat asiakkaansa.

Tuottajan kanssa samassa tiimissä työskentelevät team leader, vastaava tuottaja ja AD.

Toivomme, että

- sinulla on kyky toteuttaa koukuttavia sisältöjä kaikkiin kanaviin

- olet tarkka ja tarvittaessa nopea

- et häkelly monien tehtävien samanaikaisuudesta ja asiakaskunnan monimuotoisuudesta

- hallitset hyvin suomen kielen vivahteineen ja sinulla on hyvä yleissivistys

- olet kiinnostunut yrityselämästä ja kaupallisesta sisällöntuotannosta

- uuden oppiminen innostaa sinua,  haluat perehtyä myös tehtäviin, joita et ole aiemmin tehnyt ja kehittyä media-alan ammattilaisena

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa tehtävässä innostuksen ja kykyjen mukaisesti. Saat näköalatehtävän innostavassa mediatalossa, energisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin sitoutuminen.

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Lisätietoja tehtävästä saat tiistaina 6.2. klo 12.00–14.00 ja perjantaina 9.2. klo 12.00–14.00 team leader Anu Mäkelältä, p. 0400 727 200.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 18.2.2018.

 

sisältömarkkinointi toimittaja toimitustyö yritysasiakas myynti