(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja, Ramson & co. Brand Ambassadors
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Ramson & co. Brand Ambassadors:lle kokoaikaista tuottajaa Helsinkiin. Nopeatempoinen työ sisältää erilaisten tapahtumien suunnittelua, hallintaa ja toteutusta. Projektiluontoiseen työnkuvaasi kuuluu erilaisia vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kiinnostavia työpäiviä tunnettujen brändien ja suunnittelemiesi tapahtumien parissa. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat markkinointiprojektien koordinoinnista ja läpiviennistä. Vastuullasi tulevat olemaan muun muassa tapahtumien budjettiin ja logistiikan suunnittelu, tarvittavan henkilöstön rekrytointi sekä materiaalien hankinta. Työtehtävät sisältävät aikataulujen hallintaa, raportointia ja työtehtävien koordinointia asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Tarjoamme


* Haastavat, vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Eturivin paikan kiinnostavien brändien ja tapahtumien kanssa työskentelyyn
* Nuorekkaan, rennon ja kannustavan työilmapiirin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Tapahtumien suunnittelu, aikataulutus ja budjetointi
* Projektin hallintaan ja tapahtuman toteutuksen liittyvät käytännön tehtävät (esim. rekrytoinnit, alihankkijat)
* Useamman projektin yhtäaikainen johtaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on sopiva koulutus (esim. kulttuuri tai kaupallinen ala) ja vähintään vuosi työkokemusta tapahtumatuotannon tehtävistä tai muista vastaavista haastavista projektitehtävistä. Sinulla on B-ajokortti ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Hahmotat tapahtumatuotannon kokonaisuuden ja mitä kaikkea onnistuneen tapahtuman järjestäminen käytännössä vaatii. Suurien kokonaisuuksien lisäksi sinulla on silmää estetiikalle ja yksityiskohdille.

Etsimämme henkilö on:


* Yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen työskentelijä
* Stressinsietokykyinen ja nopeatempoinen
* Hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöään ja delegoimaan tehtäviään eteenpäin
* Yhteistyökykyinen ja kommunikoi sujuvasti työkavereiden, asiakkaidenja muiden sidosryhmien kanssa.


Muuta tietoa


* Aloitus: Syksyllä 2019
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Paikka: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ramson & co. Brand Ambassadorsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ramson & co. Brand Ambassadors{target="_blank"}on nuorekas, innovatiivinen ja kasvava markkinointia tekevä yritys Helsingissä. He hoitavat markkinointikamppanjat alusta loppuun asiakkaan toiveen mukaisesti ja luovat ikimuistoisia brändihetkiä. Yrityksellä on asiakkaita laajasti eri aloilta muun muassa virvoitusjuma-, makeis-, ja autoaloilta.