(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja, oma media
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Etsimme nyt tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikköön Helsinkiin.

 

TUOTTAJA, Oma media 


 
OP:n digitaalinen asiakasmedia, OP Media, auttaa asiakkaitamme tulemaan oman taloutensa taitureiksi sekä huolehtimaan turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan. Pureudumme omassa mediassa ajankohtaisiin ilmiöihin ja kerromme kiinnostavia henkilötarinoita. Tarjoamme myös asiakkaidemme talouden elämänkumppanina parhaat vinkit arjen talouspulmiin sekä inspiraatiota haaveiden toteuttamiseen. Laadukkaat sisällöt palvelevat OP:n liiketoimintatavoitteita vahvistamalla brändiä, tuottamalla parasta asiakaskokemusta ja ohjaamalla asiakkaita palveluidemme pariin.


Kunnianhimoinen tavoitteemme on tehdä suomalaisista maailman fiksuin talouskansa. Tavoitamme jo nyt miljoonayleisön, ja olemme valmiita ottamaan harppauksen sisältömarkkinoinnin seuraavalle tasolle. Haluatko liittyä mukaan toteuttamaan unelmiamme?

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Tuottajana vastaat OP Median konseptoinnista ja digitaalisen sisällöntuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet rohkea ideoija, työskentelet tuloksellisesti ja kehität aktiivisesti omaa mediaa huomioiden vuosisuunnitelmat, liiketoiminnalliset tavoitteet ja erilaiset kohderyhmät.

 

Hyödynnät tuottajan työssäsi journalismin keinoja luodaksesi asiakkaita puhuttelevia sisältöjä. Pureudut päivänpolttaviin teemoihin ja käytät taitavasti mahdollisuusviestinnän keinoja nostaessa aiheita esille. Sinulla on terävä kynä, mutta hallitset sujuvasti myös digitaaliset sisältömuodot kuten videot, kuvat ja sosiaalisen median. Asiakasymmärryksen penkominen, data ja analytiikka ovat osa arkeasi ja toteutat niiden pohjalta selkeitä ja ymmärrettäviä johtopäätöksiä tukemaan sisällöntuotantoa.

 

Osallistut OP:n monikanavaisten sisältölinjausten luomiseen ja käytäntöön viemiseen. Pääset rakentamaan tehokkaita sisältöpolkuja, joita pitkin kulkiessaan asiakas saa parhaan asiakaskokemuksen ja OP vuorostaan sitoutuneet ja kannattavat asiakkuudet. Hallitset suunnitelmat ja aikataulut sekä koordinoit sisältötekemistä yli tiimirajojen. Vastaat oman median ulkoisten sisällöntuotantokumppanuuksien koordinoimisesta sekä yhteistyön tavoitteellisuudesta ja sujuvuudesta.  

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Jotta voit työskennellä menestyksekkäästi oman median tuottajana, sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, vahvaa osaamista sisältöjen suunnittelusta ja viestinnän alaa tukeva, tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Aiempi kokemuksesi voi olla mahdollisesti viestinnän, sisältömarkkinoinnin tai median parista. Tunnet digitaalisen median kuin omat taskusi ja paikkaat langan pakoilut mutkattomasti. Sinulla on journalistinen kyky hahmottaa ja tuottaa sisältöä ja hallitset kirjalliset viestintätaidot sekä kielenhuollon erinomaisesti.

 

Osaat hyödyntää analytiikkatyökaluja sujuvasti ja ymmärrät perusteet hakukoneoptimoinnista, A/B-testaamisesta ja konversio-optimoinnista. Osaat katsoa sisällöntuotantoa kaupallisesta vinkkelistä ja olet kiinnostunut finanssialasta. 

 

Työskentelet asiantuntevasti ja luontevasti muun tiimin ja verkoston kanssa. Suhtaudut intohimolla työhösi ja sisältöjen tuottamiseen – luovuutesi virtaa ja heittelet ideoita rohkeasti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja järjestelmällisyytesi ei onnu yllättävissäkään tilanteissa. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden tarttua toimeen ja astua Suomen suurimman finanssitalon digitaalisen viestinnän asiantuntijatehtäviin. Tehtävässä saat vastuuta ja paikan toteuttaa ideoita. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin, modernit työvälineet OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä ja tietenkin ison talon uramahdollisuudet ja edut. Työsuhde on vakituinen. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 


Heräsikö kiinnostuksesi? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Laura Aaltonen 0406619680 kertoo sinulle mielellään lisää 2.12. klo 13-15 ja 10.12. klo 9-12.


Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi, ja hae tehtävää 11.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.