(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja kuvatoimitukseemme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

A-lehtien kuvatoimitus tuottaa valokuvaa, videokuvaa ja äänisisältöä kuten podcasteja sekä yhtiön omiin medioihin että A-lehtien yritysasiakkaille. Etsimme nyt tuottajaa pitämään kasvavien tuotantojen lankoja käsissään.

Ideoit, innostat, tilaat ja järjestät. Pidät huolta siitä, että tuotannot sujuvat ja ovat tehokkaita. Suunnittelet aikataulut ja pidät huolta, että tuotannot sujuvat ideasta viimeistelyyn. Pidät kiinni budjeteista, sopimuksista ja omalta osaltasi siitä, että porukassa pysyy hyvä meininki. Teet töitä kuvaajien ja toimitusten kanssa ja tapaat mielelläsi myös asiakkaita. Haluat tehdä uutta ja kehittää toimintatapoja, työvälineitä ja sujuvia prosesseja.

Sinulla on jo kokemusta valokuva- ja videotuotannoista sekä äänituotannoista. Rakennat osaajien verkostoa tekemään töitä A-lehtien oman kuvatoimituksen sekä mediatoimitusten kanssa. Rakastat vaikuttavaa visuaalista mediaa ja tahdot tehdä töitä yhdessä muiden kanssa. Sinulla joko on kokemusta tiimin vetämisestä tai valmiuksia siihen: tarvittaessa voit toimia kuvatoimituksen esimiehen sijaisena. Teet mielelläsi töitä myös liiketoiminnan kehityksessä.

Meillä saat mahdollisuuden kehittää kunnianhimoista ja uutta luovaa mediasisältöä yhdessä upeiden toimitusten kanssa, oppia ja vaikuttaa median kehitykseen. Tarjoamme henkilöstöllemme vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Työ on vakituinen, ja kuvatoimituksessa erittäin osaava ja hyvän hengen työyhteisö.

Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen. Pääset osaksi hauskaa ja uutta luovaa työporukkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 5.12. klo 13–14 kuvatoimituksen esimies Timo Villanen, puhelin 050 414 4705 sekä torstaina 12.12. klo 12–13 medialiiketoiminnan johtaja Anna Ruohonen, puhelin 040 137 6512.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 15.12.2019.