(Poistunut julkaisusta)

Tuottaja ET-lehteen
Sanoma Lifestyle

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Sanoma Lifestyle on Suomen kiinnostavimpien aikakausbrändien tekijä, joka tuo yhteen suomalaiset naiset ja perheet. Rakastetut brändimme tuottavat iloa, inspiraatiota ja merkityksellisyyttä. Puhumme lukemisen puolesta. Tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mikä tuottaa heille arvoa ja tarjoamme arkeen viihdyttäviä hengähdystaukoja. Sanoma Lifestylen lehtiä ovat muun muassa Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET, Gloria ja Hyvä Terveys. Sanoma Lifestyle on osa Sanoma Media Finlandia ja Sanoma-konsernia.

Haemme ET-lehden toimitukseen tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Olet ripeä ja idearikas journalisti, jolla on vahvat näytöt tuottamisen ja editoimisen lisäksi juttujen kirjoittamisesta. Olet tarkka editori ja oivaltava otsikoija, hallitset juttujen rakenteet ja osaat sparrata toimittajia.

Päällekkäiset projektit pysyvät hyvin näpeissäsi, ja pidät huolen aikatauluista tiukoissakin tilanteissa. Olet hyvä tiimipelaaja, mutta osaat tuottaa sisältöjä myös itsenäisesti.

Tarjoamme aitiopaikan 24 kertaa vuodessa ilmestyvän ET-lehden isossa ja innostuneessa toimitustiimissä. Pääset tekemään ja kehittämään kanssamme Suomen suurinta 60-plussien aikkaribrändiä, jonka sisällöt vaihtelevat henkilöhaastatteluista terveys-, matka- ja lifestylejuttuihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 26.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen, p. 040 755 0341. Soittoajat to 17.1. klo 10-11 ja ti 21.1. klo 16-17.