(Poistunut julkaisusta)

TUOTTAJA, ANNA
Otavamedia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme energiseen tiimiimme digituottamisen huippuosaajaa. Olet verkkokirjoittamisen, -tuottamisen ja -analytiikan suvereeni taitaja, joka tuntee myös printin lainalaisuudet – työ toimituksessa on yhä monikanavaisempaa. Sinulla on intoa kehittää ja kasvattaa myös Annan blogimaailman, eri somekanavien ja muiden naiskohderyhmään liittyvien uusien palveluiden sisältöjä.

Olennaista on, että seuraat digimaailman kehitystä ja omaksut herkästi uusia toimintatapoja ja tekniikoita. Koet aihealueemme kiinnostaviksi, havaitset nopeasti niitä koskevat trendit ja jalostat niistä käyttäjälle koukuttavaa sisältöä ja erinomaisen palvelukokemuksen.

Sinulla on vahvat näytöt aiemmista digiin tai verkkoon liittyvistä tehtävistäsi sekä kokemusta joko esimiestyöstä, tuoteomistajan roolista tai ketterien hankkeiden vetämisestä. Tunnet digipalveluiden dataohjautuvan kehittämisen periaatteet ja eri palvelukehitysmenetelmät. Olet lisäksi motivoitunut omaksumaan sen, mitä et ennestään hallitse. Olet parhaimmillasi tiimityössä, et pelkää kiirettä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tiimiisi Annassa kuuluu verkkotoimittajia ja community manager.

Taustallasi on paitsi alan vahvin brändi myös vakavarainen perheyhtiö, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kasvuun ja uralla etenemiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Pasi Lepistö, puh. 050 490 3670. Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse keskiviikkona 22.2 klo 14–16 ja maanantaina  26.2 klo 14-16  Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-12226.